Om oss

DrPamsClinic är en medicinsk skönhetsklinik som erbjuder de klassiska och mest trendiga behandlingar inom skönhetsvärlden. Vår vision är att ge de säkraste, mest effektiva och prisvänliga behandlingar. Det ska inte kosta mer än nödvändigt att ta hand om sig själv. Varje behandling är skräddarsydd för att passa just Dig, likaså tekniker som används vid behandling anpassas efter Dina förutsättningar.

Klinken grundades år 2017 av Dr. Pamela Samrani som även arbetar som distriktläkare. Dr. Pamela har arbetat som legitimerad läkare sedan 2015. Med ett brinnande intresse för skönhet och medicin har hon kombinerat dessa två för erbjuda de mest säkra och kvalitativa behandlingar. Hon är specialist inom estetiska injektioner (fillers och neurotoxiner).

Hon är även utbildad inom trådlyft, plasmapen, microneedling och Nd:Yag laser.

Sedan 2018 har hon varit certifierad av Estetiskainjektionsrådet. Vilket innebär att hon besitter kunskaper om ansiktets anatomi (kärl, muskler och nerver) och är väl medveten om komplikationer som kan uppstå sam hur hon hjälper dig som kund om oturen är framme.

Hos oss är Du inte en bara en kund utan en patient. Vi har patientförsäking, behandlingsförsäkring och klinikförsäkring.